Profine Adult Salmon Somonlu Yetişkin Köpek Maması 15Kg

Marka
Barkod
8595602517572
Kdv
1.18
Fiyat
1.663,96 TL + KDV
Havale
1.896,91 TL (%5,00 havale indirimi)
366,07 TL den başlayan taksitlerle!!
1.996,75 TL
Paylaş :

1 yaş üzeri deri hassasiyeti olan, yetişkin köpekler için somon balığı ve patatesli hipoalerjenik formülasyonlu kuru köpek mamasıdır.

* Somon balığı çok yüksek sindirilebilirliğe sahip olan bir protein kaynağı olmasının yanısıra dengeli omega 3 ve 6 yağ asitleri içermektedir.
* Ana besin maddesi somon balığıdır ve damar sistemini arteriosclerosis"e karşı korumaktadır.
* Patatesin en efektif karbonhidrat kaynağı olduğu düşünülmekte ve somon ve patatesin kombinasyonu dermatitis gibi gıdaya bağlı hastalıkları ve diabet gibi bir hastalığı yaşayan köpeklerin besinsel yönetiminde çok başarılı olmuşlardır.
* İçeriğinde bulunan dehidre edilmiş somon proteini ile kolay sindirim ve düşük molekül ağırlığı sağlamaktadır.
* İçeriğinde bulunan glukozamin ve kondroitin sulfat ve dengeli oranda kalsiyum ve protein oranı ile sağlıklı kas ve eklemler oluşumuna destek sağlamaktadır.
* İçerdiği EPA ve DHA yağ asitleri ile sağlıklı beyin ve sinir sistemi sağlamaktadır.
* İçerdiği mannanoligosakkarit ile patojenik mikrofloranın uzaklaştırılmasını sağlar ve bağırsak sağlığını korur ve destekler.
* Dengeli içeriği sayesinde bağırsak microflorasını organize eder ve özel bağışıklığın gelişimini desteklemektedir.
* İçerdiği frukto oligosakkarit ile pozitif mikrofloranın desteklenmesi sayesinde ishale sebep olan bakterilerden korumakta, kalsiyumun daha iyi emilmesini sağlamakta, LDL kolestrolün seviyesini düşürmektedir.
* Vitamin E ve selenyum ile serbest radikallere karşı hücre koruması sağlamaktadır. Anti aging faktör.
* İçeriğinde bulunan dengeli omega 3 - 6 yağ asitleri ile organik çinko ve bakırın doğru oranda karışımı, deri ve tüy sağlığını korumaktadır.
* İçerdiği yucca ekstratı bağırsaktan amonyağın emilmesini engellemekte, karaciğeri amonyak zehirlenmesine karşı korumaktadır.
* Mama alerjik reaksiyonların başlıca sebebi olan soya, sığır eti, domuz eti, buğday, mısır içermemektedir.

Mamanın İçeriği;
Somon, patates unu, pirinç, kümes hayvanı yağı, somon yağı, kepek, şeker pancarı küspesi, sarımsaklı maya, kurutulmuş yumurta, yucca, kurutulmuş elma, mineraller, glukozamin, kondrotin sulfat, DL-metiyonin, L-Lysine, mannan-oligosakkarit, frukto-oligosakkarit.

Mamanın Analizi;
Ham protein % 24,0, ham yağ % 14,0, nem % 10,0, ham selüloz % 2,5, kül % 5,0, vitamin B1 4 mg, vitamin B2 5 mg, vitamin B6 4 mg, vitamin B12 0,04 mg, niacin 20 mg, calcium pantothenate 10 mg, biotin 0,6 mg, folik asit 0,5 mg, kolin klorit 600 mg, DL-methionine 2,5 g, L-lysine 1,6 g, glukozamin hidroklorit 260 mg, konratin sülfat 160 mg.


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Profine Adult Salmon Somonlu Yetişkin Köpek Maması 15Kg site tanımlamaları 8595602517572
Profine Adult Salmon Somonlu Yetişkin Köpek Maması 15Kg

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.