Omega One Shrimp & Lobster Pellets 34gr.

Marka
Barkod
698220631212
Kdv
1
Fiyat
81,68 TL
Havale
77,59 TL (%5,00 havale indirimi)
14,97 TL den başlayan taksitlerle!!
81,68 TL
Paylaş :
2,5mm batan yapıda
 
 Made in USA% 100  - ambalaj malzemeleri dahil, bu ürünün tamamı ABD'de üretilmiştir.

•  Taze, Sürdürülebilir Deniz  - yemeksiz, hidrolizatları veya protein digests - Böyle vahşi somon ve halibut gibi sadece taze deniz proteinleri bizim karides ve ıstakoz Peletler kullanılmaktadır.Sonuç doğal renk arttırıcılar ve Omega 3 & 6 yağ asitleri açısından zengin üstün bir diyettir. Ayrıca, bizim deniz ürünleri sürdürülebilir Alaska balıkçılık doğrudan kaynak.

•  El ile toplanan Okyanus Kelp  - Bu lezzetli formül, Güneydoğu Alaska kıyılarında kendi topladığımız taze okyanus yosunu içerir. Magnezyum ve diğer önemli eser elementler yüksek, protein metabolizması ve genel sağlık sağlamaya yardımcı olur. 

•  Güçlü dış iskelet için Artmış Kalsiyum  - Kalsiyum ile Güçlendirilmiş temel besin kabuklu dış iskelet doğru gelişmesini, başarılı deri değiştirmesine ve emilim teşvik etmek.
Malzemeler: 

Somon, Halibut, Kelp, Pirinç Kepeği, Buğday Unu, Soya unu, Ringa, buğday gluteni, buğday tohumu, pirinç Hulls, Spirulina, Kalsiyum Sülfat, canthaxanthin (renk), Potasyum Sorbat (bir koruyucu), Bitkisel Yağ, BHA (bir koruyucu ), BHT (koruyucu), etoksikuin (koruyucu), lesitin, kalsiyum, L-askorbil-2-monofosfatın (C vitamini kaynağı), A vitamini asetat, D3 vitamini Eki, Vitamin E, B12 vitamini takviyesi, riboflavin, niasin, Inositol.

Garantili Analiz: 
Min. Ham Protein ....% 36.0
Min. Ham Yağ ............% 9.0
Maks. Ham Lif .......% 6.0
Maks. Nem .............% 8.0
Maks. Kül ......................% 8.5
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Omega One Shrimp & Lobster Pellets 34gr. site tanımlamaları 698220631212
Omega One Shrimp & Lobster Pellets 34gr.

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.