Ocean Free Hydra50 1000Lt/Saat

Kategori
Marka
Barkod
8887677420537
Fiyat
378,40 TL + KDV
Havale
431,38 TL (%5,00 havale indirimi)
83,25 TL den başlayan taksitlerle!!
454,09 TL
Paylaş :

Debi: 1000lt/saat

Güç Tüketimi:15w
Kapasite: 500lt  - 800lt

Bilim adamları ve yerel bir araştırma şirketi tarafından ortaklaşa geliştirilen Hydro-Pure teknoloji geleneksel sistemlere göre akvaryumlarda çok daha fazla doğal filtrasyon işlemi yeteneğine sahiptir.

Dünya'da kendi alanında ilk olan, çevre dostu, enerji tasarrufunda etkin Hydro-Pure Teknoloji; tüm su hayatında doğal ve kimyasal kirliliğin olmadığı ortamlar için, süs balıkları endüstrisinde bir örnek teşkil eder.

Hydro-Pure teknolojisinin biyolojik süreci sadece akvaryumlarda atık dönüşümü için etkin ve emin olmakla kalmaz, aynı zamanda enerji tüketiminin minimum seviyede kullanılmasını sağlar.Böylece daha az enerji ile daha çok filtrasyon yapılması sağlanır.

Hydro-Pure teknoloji tekniğinin amacı Amonyak ve nitriti çok düşük elektrik akımı ile hızla nitrojen gazına çevirip akvaryum dışına atar.Bu işlem çok daha az müdahaleci basit ve düşük maliyetlidir.Çok yüksek enerji tüketimi kullanan diğer elek tiriz teknikleri ile karşılaştırılabilir değildir.

Sistemin özelliği yüksek akım ihtiyacı olmadan tüm dönüşüm sürecini katalize eden özel olarak formüle edilmiş orta kısımdaki değişebilir kartuş (Cata-Pure) bulunmaktadır.

Doğal biyolojik filtrasyon ile birleştiğinde Hydro-Pure teknolojisi akvaryumlarda su kalitesinin daha istikrarlı ve balıklara zararlı olan dalgalanmanın (örn. amonyak dalgalanması) önüne geçecektir.Ayrıca amonyak ve nitriti yok ederken nitrat, fosfat ve ph'ı dengede tutar.

Bu teknolojini etkisi ile, su kalitesindeki iyileştirme sonucu balıklarda daha canlı renkler, sağlıklı, hızlı büyüme ve uzun ömürlü olmaları sağlanır.

 

 

Örneğin; Akvaryumunuzdaki kurulu sistem ve su miktarı 10 adet balık beslemeye müsait ise Hydro-Pure teknolojisini de sisteme eklediğinizde 50 adet balık besleyebilirsiniz.
- Filtrenizi akvaryum suyu dışaında çalıştırmayınız

 

Kurulum ve Kullanımı:

 Motor üzerinde bulunan vantuzlar yardımı ile tamamı akvaryumdaki suyun içeresine batırılarak monte edilir, filtrenin tamamının suyun içerisinde olması şarttır. Aksi taktirde suyun dışarısında kaldığında motoru yanar ve çalışmaz hale gelir. Filtrenin içerisinde bulunan karbon kullanıma bağlı olarak 6 ay yada 1 yıl içerisinde yenisi ile değiştirilmesi önerilir, bu da suyun daha iyi temizlenmesini sağlar.
- Filtrenizi akvaryum su seviyesinin altında kalacak şekilde vantuzlar yardımı ile cama yapıştırınız.
- 220 V güç noktasına bağlantı yapınız.
- Filtrenin ömrünü uzatmak için filtrenizi belli aralıklarla musluk suyunda deterjan kullanmadan yıkayınız.
- Ellerinizi akvaryum suyuna sokmadan önce akvaryumunuzda çalışan tüm elektrikli aletlerin fişini çekiniz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Ocean Free Hydra50 1000Lt/Saat site tanımlamaları 8887677420537
Ocean Free Hydra50 1000Lt/Saat

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.