Hikari Cichlid Excel Mini Pellet 100gr

Marka
Barkod
042055146203
Kdv
1
Fiyat
136,13 TL
Havale
129,32 TL (%5,00 havale indirimi)
24,96 TL den başlayan taksitlerle!!
136,13 TL
Paylaş :

Batan yapıda 2,5mm bitkisel granül yem


ÖZELLİKLER :
Hikari Cichlid Excell , tamamen bitkisel beslenen balıkların  beslenmeyle ilgili ihtiyaçlarını karşılamak için  doğal malzemelerin mükemmel bir dengesini içerir.Buğday tohumu doğal E vitaminini önemli miktarda sunarak uzun vade de balığınızın sağlık ve canlılığını artıtır.Linoleik asit sağlıklı organları ve üreme kapasitesini geliştirip artırır.Buğday tohumunun  sindirim özellikleri her bir  Hikari Cichlid Excel pelet içinde balığınızın tam beslenmesine olanak verir.En iyi malzemelerin arayışı içerisinde ,  saf kültür Spirulina kullanılır canlı  bir renk efekti vermek için, rekabetçi bir marka görmedim.Hikari Cichlid Excel deki  stabilize C vitamini , strese karşı direnci yükseltmeye teşvik eder. Enfeksiyonlara karşı bağışıklık sağlar ve gelecekte iyi bir sağlık sunar.


Kullanımı :


Günde 2-3 kez bir kaç dakikada tüketebilecekleri kadar yem atın. Dipte yenilmeyen yemleri akvaryumunuzdan dip çekimiyle  uzaklaştırın.Hikari Cichlid Cichlid Excel,  Otçul bütün Cichlidler ve büyük Tropikal Balıklar için otçul zengin bir öğün sunar.


Besin öğeleri : 
Ham Protein  min %35
Ham Yağ min % 4
Ham Lif max % 3
Nem  max % 10
Ham Kül max % 10

Mevcut Büyüklükler

Mini pellet örneği  

Ortaboy (medium) pellet örneği 

 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Hikari Cichlid Excel Mini Pellet 100gr site tanımlamaları 042055146203
Hikari Cichlid Excel Mini Pellet 100gr

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.