Gold Wings Premium Kuş Kumu 350gr

Marka
Barkod
8680468041900
Kdv
1.18
Fiyat
12,18 TL + KDV
Havale
13,89 TL (%5,00 havale indirimi)
2,68 TL den başlayan taksitlerle!!
14,62 TL
Paylaş :
Kuş kumunun faydaları:
 
Kuş kumları kuşların doğası gereği alması elzem maddelerden biridir. Kuşların sindirim sistemleri diğer canlılardan farklılık gösterir.Bütün kuşlarda kursak denen
kassel oluşumla gıdamaddeleri burada bir değirmenden geçer gibi öğütülürler.Kum ve gıdalar özellikle darı taneleri kasların kasılması ile ufalanırlar böylece sindirimi yüksek gıda haline gelirler.
 
Kuş kumu içeriğindeki zengin mineraller sayesinde kuşların sağlıklı bir sindirim sistemine sahip olmalarını sağladıkları gibi kas ve iskelet gelişiminde kemikleri sağlıklı şekillenmesinde etkin ro oynarlar
 
Kuş kumunu kafes kuşlarının hepsinde kullanılması gerektiği bilimsel olarak açıklanmıştır.Sizde kuş kumunu mineral bloklar halinde yem kabında yemle karıştırılarak yada direk bir kaba konularak mutlaka kullanın.
Kuşların organizması için kuş yemlerinin yanısıra minerallerinde çok önemli olduğu bilimsel olarak kanıtlanmıştır.Yemler Kalsiyum,Demir,Magnezyum vb. gibi mineraller açısından fakirdir.Bu ürün bu minerallerin eksikliğinden meydana gelen yumurta,kemik yapısı ve sindirim sistemi bozuklukları, yavru ölümleri, renk ve tüy bozukluklarını önlemektedir.

Sindirim yapabilmesine yardımcıdır.  

Kumun İçeriği;
 Quars, kalsiyum, hayvansal ve bitkisel yağlar, dikalsiyum fosfat, balık, sodyum klorid ve yumurta ile karıştırılmış vitaminler. 
Kumun Analizi; Ham protein % 12,7, ham yağ % 4,5, odun küspesi % 6,3, KÜL Küçük kafes kuşları için sağlıklı sindirim ve kafes hijyeni sağlayan ince taneli kumdur. 
Kuşunuzun yemi daha kolay % 3,6, su % 11,7, A vitamini 90 IE, D3 vitamini 18 IE, E vitamini 180 mg, bakır sülfat 48 mg. 
Ürünün Kullanımı; Yemi içerisine günlük olarak 1 çay kaşığı eklenerek verilmesi tavsiye edilmektedir. 
Uyarılar; Kuru ve serin bir ortamda mmuhafaza ediniz.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Gold Wings Premium Kuş Kumu 350gr site tanımlamaları 8680468041900
Gold Wings Premium Kuş Kumu 350gr

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.